Tot i que no es consideren modalitats pròpies de propietat industrial, tota empresa ha de tenir en compte els NOMS DE DOMINIS i la DENOMINACIÓ SOCIAL de l’empresa.

El NOM DE DOMINI és un element identificador i localitzador d’empreses, productes, serveis, individus, etc. que operen a Internet.

La DENOMINACIÓ SOCIAL és el nom que identifica a una persona jurídica en el tràfic mercantil com a subjecte de relacions jurídiques i, per tant, susceptible de drets i obligacions.

Sovint les empreses protegeixen una marca i posteriorment no poden obtenir-ne el nom de domini perquè ja està ocupat, o es constitueix una nova empresa i amb el temps, quan es vol protegir el domini i/o la marca, aquests ja existeixen.

És important saber que no hi ha coordinació entre els diferents organismes registrals. Per tant, la nostra recomanació és que cal actuar al mateix temps a fi d’aconseguir la denominació que volem en tots els àmbits.

Per aquest motiu oferim estudis complets sobre una adequada protecció del vostre negoci, amb investigacions sobre antecedents registrals en els diferents organismes, i us podem tramitar la protecció i el manteniment posterior del vostre nom de domini i l’obtenció de certificats davant el Registre Mercantil.