Cada cop més les empreses prenen consciència de la importància que suposa pel negoci una protecció adequada dels actius de propietat industrial i intel·lectual.

Ara més que mai cal protegir aquests actius: marques, patents, dissenys, know-how, drets d’autor, programaris, pàgines web, etc., perquè només una bona protecció us assegurarà l’èxit en la defensa d'allò que és vostre. Tan important és protegir correctament els actius com prendre precaucions amb l’ús que se'n fa i evitar la infracció de drets de tercers.

Coneixeu tot el que cal sobre drets de propietat industrial i intel·lectual? Està el vostre personal preparat per a gestionar correctament aquests drets? Compliu la normativa vigent?

Són molts els aspectes a tenir a compte.

Conscients de les dificultats que suposa gestionar adequadament tots aquests aspectes, a Clau de Temes oferim formació específica i adaptada a les vostres necessitats.

Feu-nos arribar la vostra petició i us oferirem una proposta a mida.

Confieu en Clau de Temes. Acumulem molta experiència impartint formació en propietat industrial i intel·lectual dirigida a professionals.