Valors

Comencem a acumular molta experiència, més de 25 anys!

Ens agrada ser proactius. La nostra àmplia experiència permet adaptar-nos a les vostres necessitats. No volem ser un proveïdor més, volem ser el seu assessor legal que resol problemes i proposa solucions.

Som assessors legals experts en Propietat industrial i intel·lectual, que ens agrada treballar amb honestitat. Sabem que actualment la situació econòmica demana austeritat. Ens ajustem a allò que ens demanen.

Treballem aplicant els avantatges que ens proporcionen les noves tecnologies, però sense oblidar un dels valors que més ens agrada preservar: el tracte humà. Volem ser propers i treballar ràpids, amb eficàcia.

Eficiència. Aquest valor el treballem amb molta cura. En el nostre despatx no hi trobareu luxes, únicament persones amb afany de treball i superació. Ens agraden els reptes.

Som conscients que cal estar en constant formació per adaptar-nos als canvis legislatius i també socials. Nosaltres us ajudem a protegir la vostra imatge, perquè cal estar al dia pel que fa als hàbits de consum.

Si ens voleu conèixer, contacteu amb Clau de Temes. Serà un plaer poder-vos atendre.